Felhasználási feltételek

Az oldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási feltételeket és szabályokat. Az oldal használata kizárólag ezen feltételeknek és szabályoknak megfelelően történhet.

Az oldal részét képező linkgyűjtemények esetében az adott aloldalon közzétett linkek tematikus összeválogatása és elrendezése tekintetében az oldal szerkesztőjét illetik az e szerkesztői tevékenysége eredményeképpen keletkező szerzői, illetőleg alkotói jogok.

A weboldal harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben az oldal készítője tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a weboldalról. Ezen felül az oldal szerkesztője a linkek, illetőleg az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal!

Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és azok használata a felhasználó saját kockázatára történik.
Az oldal szerkesztője nem garantálja, hogy az oldalon található funkciók zavartalanul működnek és hibamentesek, az észlelt hibák kijavításra kerülnek, az oldalak vagy az annak elérését biztosító szerver vírusmentes és/vagy nem tartalmaz egyéb ártalmas komponenst.
Az oldal szerkesztője nem vállal felelősséget és garanciát az oldalon található és az ott elérhető anyagok használatáért és a használat következményeiért, továbbá az oldalak tartalmának pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentességéért vagy zavartalan működéséért. Az oldal szerkesztője mindent megtesz azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.