Hasznos linkek

DIGI Mobil
A 4. mobilszolgáltató saját hálózattal, kedvező árakkal.

Akkumulátor Akadémia 1. Hogyan töltsük akkumulátorainkat?
Egy nagyon hasznos és jó cikk a néhai PDAMania oldalról, melyben a Li-Ion akkumulátorok töltésével kapcsolatban találhatók érdekes és hasznos információk.

Akkumulátor akadémia 2. Melyik a legjobb akksi?
Az előző cikk folytatása, melyben a különböző akkumulátor típusokról, azok előnyeiről és hátrányairól esik szó.

Yettel fiók
A Telenor Online segítségével többek között ingyenesen lekérdezheted egyenleged kártyás tarifacsomag használata esetén (számlás előfizetés esetén megtekintheted előző 6 havi lezárt számládat), internetes bankkártyás fizetéssel feltöltheted egyenleged és/vagy kifizetheted számládat, szolgáltatásokat rendelhetsz/mondhatsz le, tarifacsomagot válthatsz és meg is nézheted aktuális tarifacsomagod nevét. 

Telekom fiók
A szolgáltatás segítségével akár megvásárolhatod új Telekomos készüléked, ingyenesen lekérdezheted egyenleged, szolgáltatásokat rendelhetsz meg és módosíthatsz, díjcsomagot válthatsz, megnézheted aktuális tarifacsomagod nevét, de KAP pontjaidat is beválthatod.

My Vodafone
Segítségével ingyenesen lekérdezheted aktuális feltöltőkártyás tarifacsomagod nevét, az egyenleg felhasználási és a rendelkezésre állási időszak végét, az utolsó feltöltés dátumát, valamint az aktuális egyenleged.NMHH TANTUSZ
Egy igen hasznos oldal, ahol összehasonlíthatod a mobil, vezetékes és roaming tarifákat, továbbá az internet és kábel/műholdas televíziót szolgálató cégek kínálatát.

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
Problémád van szolgáltatóddal, mert például nem tartja be a saját Általános Szerződési Feltételeiben  (ÁSZF) meghatározott szabályokat? A Nemzeti Hírközlési Hatósághoz fordulhatsz, ahol a panaszod beadását követően kivizsgálhatják a problémát és kötelezhetik a szolgáltatót az ÁSZF betartására és a probléma megoldására, amennyiben panaszodnak van jogos alapja.

NMHH szándékolatlan roaming térkép
Az országhatárhoz közeli helyeken mobiltelefonunk véletlenszerűen is rákapcsolódhat valamelyik külföldi mobilszolgáltató hálózatára, aminek következtében jóval nagyobb végösszegű telefonszámlával szembesülhetünk, ha a külföldi mobilszolgáltató hálózatán használjuk mobiltelefonunkat. Ez esetben ugyanis annak ellenére, hogy belföldön tartózkodunk, a belföldi percdíjak helyett a jóval magasabb roamingdíjat kell megfizetni. Ez a térkép azon területekre hívja fel a figyelmet, ahol előfordulhat, hogy telefonunk automatikus hálózatválasztás esetén átállhat valamely külföldi mobilszolgáltató hálózatára.

Yettel kártyás és számlás tarifacsomagok kondíciói
Nem tudod aktuális tarifacsomagod díjait? A fenti linken megtekintheted a Yettel kártyás és számlás tarifacsomagok díjszabásait.

Yettel készülékbeállítások
A beállítások lekéréséhez válaszd ki a készülék gyártóját, és a telefon típusát, valamint azt, hogy milyen beállítást szeretnél letölteni. Telefonszámod megadásával és a megjelenő kód helyes visszaírásával azonnal megkapod készülékedre a helyes beállításokat.

Telekom kártyás és számlás tarifacsomagok kondíciói
Az „általános üzletszabályzat” 2. sz. mellékletében az előfizetéses díjcsomagok, míg a „Domino üzletszabályzat” 2. sz. mellékletében a Domino tarifacsomagok díjszabása található meg.

Telekom készülékbeállítás
Segítségével könnyedén beállíthatod mobiltelefonod vagy táblagéped.

Vodafone kártyás és számlás tarifacsomagok kondíciói
A VitaMax és előfizetéses (számlás) tarifacsomagok díjszabását az „általános szerződési feltételek és közlemények” ponban a legördülő menüből lehet kiválasztani időpont szerint. Az 1. sz. melléklet tartalmazza a díjszabást.

Yettel egyenleg lekérdezése billentyűkóddal ingyen
A telefon készenléti állapotában írd be a *111# kódot, majd nyomd meg a hívásindító gombot. Ezt követően válaszd ki a 3-as egyenleginfo pontot és hálózati üzenet formájában kaphatsz tájékoztatást aktuális egyenlegedről.

Telekom Domino egyenleg lekérdezése billentyűkóddal ingyen
A telefon készenléti állapotában írd be a *102# kódot, majd nyomd meg a hívásindító gombot. Ezt követően hálózati üzenet formájában kaphatsz tájékoztatást aktuális díjcsomagodról, egyenlegedről és az egyenleg felhasználási időszak végéről.