2018. április 22.   Ingyen SMS linkek
Menü
Ingyen SMS linkek
Hasznos linkek
iPhone linkek
WAP linkek
Húsvéti SMS
Karácsonyi SMS
Névnapi SMS
Szerelmes SMS
Szilveszteri SMS
Születésnapi SMS
Valentin SMS
Vicces SMS
LETÖLTÉS LINKEK
Android
Animációk, háttérképek
JAVA alkalmazások
Csengőhangok
Témák, 3GP videók
-
Szavazás
Mit látnál szívesen 2018-ban az oldalon?
 
-
Támogasd az oldalt!


RÉSZLETES LEÍRÁS
Látogatók
INGYENSMS.EU
Adatvédelem, szerzői jog
E-mail
Felhasználási feltételek
Cookie-k használata
Mobiltelo
2013. szeptember 13.
Link: Mobiltelo

Az oldalról 160 karakteres ingyen SMS küldhető regisztráció ellenében T-Mobile-os, Telenoros és Vodafone-os számokra, jelenleg 1 kreditért.
Regisztráláskor meg kell adni a felhasználónevet, vezeték- és keresztnevet, e-mail címet és a jelszót, nemed és születési dátumodat, majd az "Regisztráció" gombra kell klikkelni. A megadott e-mail címre érkezni fog egy megerősítő e-mail, az e-mailben lévő linkre klikkelve lehet megerősíteni az e-mail címet. Ingyen SMS-t küldeni csak akkor tudsz, ha az e-mail cím aktiválása után a telefonszámod is megadod.  Miután ez megtörtént, SMS-ben jönni fog egy aktiváló kulcs, amely kódot beírva aktiválódik a telefonszám és attól kezdve már lehet ingyen SMS-t küldeni.

Ingyen SMS küldéskor az oldal tetején található menüben az "SMS / Üzenet" menüponton belül az "SMS küldés"-re kell klikkelni. Ekkor bejön egy "új telefonszám megadása" pont, erre kell ráklikkelni. SMS-t küldeni csak úgy lehet, ha előtte felviszed azt a telefonszámot, amire az SMS-t küldeni szeretnéd. A telefonszám(ok) felvitele után listázva láthatod a felvitt telefonszámokat és az opciók oszlopban a "kiválaszt"-ra klikkelve tudod kiválasztani azt az ismerőst, akinek küldeni szeretnéd az SMS-t. A telefonszámok mellett láthatod, hogy az SMS küldése az adott hálózatba hány kreditbe kerül.
Ha kiválasztottad a megfelelő telefonszámot, akkor még egyszer leellenőrizheted. Amennyiben a szám helyes, klikkelj a "tovább" gombra. Ezt követően megjelenik egy mező, amibe beírhatod a küldendő üzenetet. Ha ez megvan, akkor klikkelj a "tovább" gombra!
Mielőtt elküldené az SMS-t, még egyszer leellenőrizheted, hogy ki a címzett és mi áll a küldendő SMS-ben. Ha minden rendben van, akkor az "Elküldés" gombra kell klikkelni és már küldi is az SMS-t.

Lehet krediteket gyűjteni, naponta 2 kreditet kaphatsz, de ezt kérni kell, nem jár automatikusan. A krediteket felhasználhatod ingyen SMS küldésre vagy licitálásra, ha elfogyna a napi 2 darab ingyen SMS, ami alapból jár minden felhasználónak. A krediteket átviheted más napra, de a napi 2 darab SMS-t nem.

 
< Előző   Következő >
© 2014 Ingyensms.eu