Letöltés linkek

Google Play
Rengeteg alkalmazás Android rendszerű telefonokra.

Lasyk.net
A jobb felső kategóriák (categories) menüben lehet témát választani. Többszáz alkalmazás közül lehet választani!

Getjar
Android alkalmazásom széles választékban!

Autóvadász mobil alkalmazás
Frissíthető adatbázisban keresi az általunk beírt rendszám alapján a lopott autókat. Ha látunk egy hónapok óta porosodó kocsit a parkolóban, nincs más dolgunk, csak beírni a rendszámot, és elindítani a keresést. Adjunk egy esélyt, hátha a segítségünkkel lesz újra boldog egy megkárosított autótulajdonos.

Letöltő Központ
Android mobil alkalmazások

Traffi Hunter
Traffipax figyelő ingyenes mobilalkalmazás. Naprakész traffipax információk, állítható riasztási hang és távolság, folyamatosan bővülő POI lista, képernyő kikapcsolás tiltása, fekvő módban eltüntethető menüsor, város mód.

Viber
Ingyenesen küldhetünk üzeneteket és kezdeményezhetünk hívásokat bármely Android rendszerű eszközről (beleértve a táblagépeket is) bármilyen hálózatban. Ehhez mindössze 3G vagy WiFi hálózatra van szükség, és bárhol kapcsolatba léphetünk a Viber felhasználóival!

Waze
A világ legnagyobb közösségalapú közlekedési- és navigációs alkalmazása. Csatlakozz a többi autóshoz a környékeden, akik megosztják a valós idejű közlekedési- és útinformációkat, így mindenkinek időt és üzemanyagköltséget spórolnak a napi ingázás során.