Névnapi SMS-ek

Milyen jó, hogy nem vagy Elek, ezért ma névnapodon köszöntelek! 🙂

Kicsi szívem, kicsi szám nagyon sok boldog névnapot kíván!

Névnapodon minden jót, diófáról mogyorót, arcodra egy forró csókot, orrodra egy bibircsókot! 🙂

Ezt a napot régen vártuk, megjegyeztük a naptárban, tanultunk is egy kis verset, csörgedező patak mellett!

Kék a tenger, kék az ég, kívánom, hogy boldog légy. Ez a nap a TE napod, Boldog Névnapot Kívánok!

A névnapodra Néked, kívánok sok szépet. Boldog, s vidám legyen számodra az élet! Nézz fel éjjel a csillagokra. Látod rád nevetnek ragyogva. Apró fények, régi álmok, boldog névnapot kívánok!

Neved napján mit is mondhatnék? Mindent, mit szeretnél, adjon meg az ég! Légy boldog, míg világ a világ. Fogadd ezt a verset, mert nincs nálam virág.

Milyen csodaszép ez a nap, ugye Te is érzed, mosolygós az egész világ köszöntenek Téged, ma éjjel majd Rád találnak csodatévő álmok, én addig is szeretettel: Boldog névnapot kívánok!

Egy angyalt küldök Neked, tegye szebbé az életed! Tegyen pénzt a zsebedbe, vigyen boldogságot a szívedbe! Vegyenek körül barátok, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Névnapodra mit kívánjak néked? Teljesüljön minden szép reményed! Útjaidra a sors virágokat hintsen, tiszta szívből azt kívánom áldjon meg az Isten!

Névnapod reggelén ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön. Boldog Névnapot!

Bár nem adok egész világot neked, bárhogy is kívánod, ha nem is adok virágot, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Névnapodra mondok száz jó kívánságot, legyen ez a napod szép, boldog és áldott!

Névnapodon azt kívánom néked, csupa szépet tartogasson számodra az élet. Mindaz, mi rossz elkerüljön, sose érjen bánat. Élj boldogan sok-sok évet, legalább még százat!

Névnapod van ma, köszönteni jöttem, rímekből neked csokrot is kötöttem. Mert a Te névnapod olyan drága nekem, nem is tudom, miért nem töltöd mindig velem.

Virágom elhervadt, pénzem meg már nincsen, névnapod alkalmából áldjon meg az Isten!

Sok szép név van a világon, de számomra a tiéd a legszebb!

Neved napján köszöntelek kedvesem, megkérnélek feküdj mellém ma este is nedvesen… 🙂 Boldog névnapot!!!

Ez egy gyönyörű nap, mit rólad neveztek el, ma még a nap is te miattad kelt fel. Boldogság, szerencse kísérje utadat, örömmel ünnepeld a névnapodat!

Evezz, evezz az élet tengerén, de ki ne köss a bánat szigetén. Legyen erőd tovább is evezni, ki téged szívből szeret, viszont szeretni. Boldog névnapot!

Mit írhatnék ma neked? Sok szépet és kedveset. Küldöm ezt az SMS-t, hogy mosolyogj egy keveset. Többet most nem írok, csak boldog NÉVNAPOT kívánok!

Na, most aztán megint itt van a névnapod! Hát kellett ez neked? Mára kapsz elég jókívánságot és ebben nem akarok a többiekkel versenyezni, hanem azért tartogatok neked valamit. 😉 Boldog névnapot!

Neved napjára kívánok sok szépet, legyen számodra boldogság az élet. Mint gyöngy virág az erdő közepén, úgy viruljon az életed, névnapod ünnepén!