Szerelmes SMS-ek

Kértem az Istent, engedjen feledni, de az volt a válasz: Téged kell szeretni! 🙂

Szeretnék az álmod lenni, alvásodban veled lenni, szeretnék a pilláidon, minden éjjel megpihenni, s álmot hozó csókjaimat ajkadra lehelni…

Azt álmodom velem lehetsz, azt álmodom még mindig szeretsz…

Fáj az emlék, mégis öröm, álmaimban minden percem veled töltöm. Nem tudlak és nem is foglak elfeledni, kár, hogy így kellett megtanulnom szeretni.

Minden vágyam együtt lenni veled, csókolni a szád, nézni a szemed. Szeretnélek úgy, ahogy csak lehet, érted tenném, és mindig csak veled.

Szemembe nézel, szívembe látsz, ha szerelmet kérsz, ott mindig találsz. Ha mindenki elhagy és senki nem szeret, ne félj, én mindig itt leszek veled.Szeretnék az álmod lenni, alvásodat megédesíteni. Szeretnék pilláidon, minden éjjel megpihenni, s álmot hozó csókjaimat ajkadra lehelni.

Tedd a kezed a homlokomra, mintha kezed, kezem volna. Úgy szeress mint még soha, mintha szíved szívem volna. 

A szüleid biztosan tolvaj űrhajósok voltak, akik elloptak 2 csillagot az égről, és odaadták neked, hogy ezek ragyogjanak a szemedből, amikor rám nézel. 🙂

Melletted lenni minden vágyam, csókolni tested puha forró ágyban! Szerelmes szavakat suttogni füledbe, szeretlek míg élek kedvesem örökre!

Nézz a szemembe és a szívembe látsz. Ölelj magadhoz, hogy ne múljon a varázs. Fogd meg a kezem és ne engedj el soha, Te vagy az életemben a legnagyobb csoda.

Szeretnék nevetni, szívből ölelni, apró csókokat arcodra lehelni, minden reggel melletted ébredni, és édes csókkal álmodból ébreszteni.

Azt a percet feledni nem tudom, mikor édes csókod égett ajkamon… karomba zártalak, arcom tűzben égett, éreztem, hogy szeretsz, s én szeretlek téged.

Gyönyörű álmom volt az éjjel, egy csillag szeretkezett a holdfénnyel. De ez nem álom, hanem valóság, ott én voltam és te voltál.

Bizalom nélkül boldog nem lehetsz soha, boldogság nélkül az élet mostoha. Bízzál mindig abban, akit szíved szeret, az életben boldog csak akkor lehetsz.

Eljöttem érted, mert szeretlek téged, reszket az ajkam, hogy ajkadhoz érjek, hogy öleljelek, hogy szorítsalak, tüzes ajkaimmal lágyan csókoljalak.

Te vagy a Nap, mely lenyugszik este, Te vagy a Hold, az éjszaka teste. Te vagy a csillag, mely szememben ragyog, elárulom neked, hogy szeretlek nagyon.

Szükségem van a napra, a csillagokra, a holdra és rád. A napra nappal, a holdra és a csillagokra éjszaka, Rád pedig örökké!

Ha porba írunk valamit, elfújja a szél, de ha a szívünkbe véssük, örökké él. Én a szívembe véstem egy szót s egy nevet! A szó: Szeretlek! A név: a te neved!

Valakit megszeretni egy pillanat is elég, de felejteni egy élet is kevés…

Írok valakinek, aki nem is várja, ki könnyes szemem álmában sem látja. Írok, ha megtiltod, ha össze is téped, de jusson eszedbe: SZERETLEK TÉGED

Ahogy most én érzek irántad, nem vágyott rád így soha még senki. Vágyom rád a halálomig… Nem tud téged más így szeretni!

Mint enyhe tavasznak szende ibolyája, legyen az életed mindig a boldogság tanyája. Hervadás ne érje egyetlen reményed, kit kis szíved óhajt, legyen vőlegényed.

Ameddig szeretsz, én addig élek. De kérlek szeress, mert meghalni félek.

Szeretlek te helyes szerelmes. E reggeled legyen szép és kedves, rengeteg „e”-vel, melyeket szerelmes szerelmed SMS-ében képezett e (remek) szerelmed.

Szoktál-e felnézni az égre, megszámolni néhány csillagot? Szoktál-e akkor rám gondolni, vajon most hol vagyok? Én szeretnék ott lenni veled, s füledbe súgni: SZERETLEK TÉGED!

Ahogy a Föld élteti az élők testét, úgy imádom minden veled töltött estét. Ahogy a föld otthont ad az elveszett magnak, úgy vágyom Rád minden percében a napnak!

Szeretnék könnycsepp lenni, szemedben megszületni, végigfolyni arcodon, elégni forró ajkadon…

Van egy titkom, mely fáj és éget, csak kettő szó: szeretlek téged…

Addig vagy boldog, amíg van aki szeret, aki a bajban megfogja a kezed és hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor tudod, ha már nincs veled!

Mit ér a Nap, ha nem süt melegen? Mit ér a Szív, ha nincs benne szerelem? Mit ér az Éj, ha nincsenek csillagok? Mit érek én, ha a Tied nem vagyok?

Egy csendes este, amikor nem vesznek körül a barátok, becsukom a szemeimet és rád gondolok… halkan érted sóhajtok.

Te vagy az első, kinek hinni tudtam, te vagy az első, kinek nem hazudtam. Te vagy az első, kit szívből szeretek, te vagy az első, kit sohasem feledek.

Ha van egy szív, mely érted dobban, szeresd őt mindenkinél jobban. Mert ki tudja, lesz-e idő, mikor fáj a szíved érte, de már késő.

Hiányzol, mint testnek a vér, szinte éget, hogy nem vagy az enyém. Hozzád repülnék, mint egy gondolat, hiányzik minden ami te vagy.

A világ számára csak egy személy vagy, de számomra te vagy a világ.

Megszeretni valaki egy perc is elég, de elfeledni egy élet is kevés.

Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak. Csak egy óráig szeress, míg megsúgom, kívánlak. Szeress egy napig, míg csókolni tudlak. Szeress egy életen át, és én is mindig szeretni foglak.

Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni.

Mit ér ezer szó, mely nem tőled hallható? Mit ér a sok csillag, ha nem veled látható? Mit érnek az órák? Mit érnek a percek? Ha mindezek nélküled telnek.

Szívem szíveddel együtt dobban, nem szerethet nálam senki jobban. Olyan vagy nekem, mint egy édes virág. Többet érsz nekem, mint az egész világ!

Fogy a hold, sápadt fénye kúszik be az ablakon, tüzes csókod perzselését érzem ajkamon. Gyengéden simogat kezed. Veled szeretnék ébredni, mindig csak veled!

Eljöttem érted, mert szeretlek téged, reszket az ajkam, hogy ajkadhoz érjek, hogy öleljelek, hogy szorítsalak, tüzes ajkaimmal lágyan csókoljalak.

Szemed csillogása, mosolyod ragyogása, szívemben az örök boldogság forrása. Forró szellő suhan keresztül testemen, s suttogja, hogy te vagy az egyetlen.

Nem érhetek hozzád, nem fekhetek melléd, nem súghatom oda: csókolj, mert kell még! Te lettél volna a legszebb örömöm, s ha veled álmodom azt is köszönöm!

Szeretnék meghalni, ürességben lebegni, érzem a képtelent, a tét nélküli végtelent… Szeretnék meghalni, mindent elfeledni, átélni mi volt, a múltat, boldog pillanatok mind elmúlnak…

Szeretném mondani, hogy szeretlek téged! Szeretném mondani, csak miattad élek! Szeretnék mélyen a szemedbe nézni, elmondani 100x: NÉLKÜLED NEM ÉRDEMES ÉLNI!

Ahogy a szél szállítja a leveleket, úgy szállnak el fájdalmas érzelmek, szívem most már nem terheled, csak annyit mondok: ÉG VELED!

Gyönyörű szemed rabul ejtett engem, ha rám nézel megborzong a lelkem. Téged soha nem tudlak feledni, hisz azt mondja a szívem: TÉGED KELL SZERETNI!

Minden éjjel azt álmodom, hogy mellettem állsz, s szerelmes szavakra, forró csókra vársz. Simogató pillantásod érzem arcomon, olyan ez mint a valóság. Kár, hogy álmodom.

Remélem valóság lesz minden édes remény, mely ott él a szívünk rejtekén. Az élet és a remény tárt karokkal vár, s hogy szép lesz-e, az csak rajtunk áll.

Mosolyog a felhő, mosolyog az ég is! Ha velem lennél … mosolyognék én is!

Szeretném nyelvemmel érezni nyelvedet, szeretném ha valóra válna a képzelet. Te légy álmaim vágya, legyen testem tested puha ágya!

Ha most ott lennék veled, elringatnálak, s ha már alszol füledbe súgnám: Kívánlak!

Nyugszik a hajnal, pihen a táj, nem tudok aludni, mert valami fáj. Téged kereslek, utánad vágyom, mert nem hiányzott így még senki ezen a világon.

A távolság csak kérkedő ellenfeled, ha igazán tudsz szeretni, legyőzheted. A fegyver a képzelet, idézd fel őt s itt van veled. A szívedben és lelkedben ott a szerelmesed.

Ha szeretsz, add a kezed, és ne kérdezd, hogy ki vezet. Ne kérdezd, hogy hová megyünk, csak azt akard, hogy örökké együtt legyünk.

Ha könnycsepp lennél, sosem sírnék, nehogy elveszítselek.

Nem az az Igazi, akivel letudnád élni az életedet, hanem az, aki nélkül nem.

Küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon rád. De visszajött és azt mondta, hogy az angyalok nem vigyáznak egymásra.

Rejtelmek, ha zengenek, ott állok, mint a mesékben; bebújtattál engemet, talpig nehéz hűségbe.

Ha az égen lemegy a nap, te akkor is mindig az eszemben vagy. Te vagy reménységem csillaga, és e csillag nélkül sötét az éjszaka.

Újra péntek, megint vége egy hétnek, de a nélküled eltöltött napok semmit nem érnek. Értelmetlen mondatok, elharapott szótagok, minden szóban hazudok: kösz, jól vagyok.

Tenger partján a víz és homok, így együtt szép e két dolog. Együtt vannak, ölelkeznek, minden percben szeretkeznek. Álmomban én homok lettem, s a tenger vízében rád leltem.

Néha rám gondolsz és tudod, hogy messze vagyok. Csak bízzál bennem, mert én is rád gondolok. Utam bármerre is vezet, az én szívem mindig csak téged szeret.

Szeretnék az álmod lenni, alvásodat megédesíteni. Szeretnék pilláidon, minden éjjel megpihenni, s álmot hozó csókjaimat ajkadra lehelni.

Szeretnék könnycsepp lenni, a szemedben megszületni, végigfolyni az arcodon, és meghalni az ajkadon.

Ha látnád a szemem csillogását, ha hallanád a szívem dobbanását, tudnád mit érzek irántad, éreznéd, hogy mennyire imádlak.

Higgy mindent, csak azt ne, hogy feledlek. Feledj mindent, csak azt ne, hogy szeretlek.

Ha van egy szív, mely érted dobban, szeresd őt mindenkinél jobban. Mert ki tudja, lesz-e idő, mikor fáj a szíved érte, de már késő.

Szemembe nézel, szívembe látsz, ha szerelmet kérsz, ott mindig találsz. Ha mindenki elhagy és senki nem szeret, ne félj, én mindig itt leszek veled.

Úgy szeretném elmondani, hogy szeretlek téged, mindig eszemben vagy, bárhová nézek. Úgy szeretnék két szemedbe mélyen belenézni, s elmondani, nélküled nem érdemes élni.

Fáj a szív, ha igazán szeret, mert fájdalom nélkül szeretni nem lehet…

El szeretném mondani, szeretlek téged, eszemben vagy, bárhová is nézek. Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni, és elmondani nélküled, nem érdemes élni.

Ha az égen lemegy a nap, te akkor is az eszemben vagy. Te vagy a reménységem csillaga, s e csillag nélkül sötét az éjszaka.

Ha el merném mondani, amit most gondolok, megtudnád, hogy rólad álmodom. Ha el merném mondani, amit most érzek, megtudnád, hogy mennyire szeretlek téged.

A legszebb érzés, ha rád gondolok. A legszebb érzés, ha rólad álmodok. A legszebb érzés, ha hozzád érhetek és ha veled ébredhetek.

Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legszebb álmait. Valaki szemében miattad könny ragyog. Hidd el, ez a valaki én vagyok.

Szeretném, ha szeretnél, ha néha megölelnél, s ha fognád a két kezem, boldog lenne életem.

Ne titkold el, mi szívedben él, nem kell, hogy szebb, s jobb legyél. Nem hatnak rám gyönyörű szavak, csak mutasd meg nekem önmagad.

Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, minden édes csókod a számon felejtett. Már csak akkor tenne igazán szépet, ha mindörökre nekem adna téged.

Azt a percet feledni nem tudom, mikor édes csókod égett az ajkamon. Karomba fűztelek, arcom tűzben égett, éreztem, hogy szeretsz és én is szeretlek téged.

Elvitted tőlem a napot, a holdat és minden csillagot. Többé szivárványt sem láthatok, nem mámorítanak illatok. Nélkülük még elvagyok, de nélküled én meghalok.

Ameddig szeretsz, én addig élek. De kérlek szeress, mert meghalni félek.

Ha patak partján szomorúfűz volnék, alkonyatkor csendben rád hajolnék. Füledbe súgnám altató mesémet, elmondanám százszor, mennyire szeretlek.

Bársonyos reggel köszöntsön téged, de gyönyörű álmod ne érjen véget. A nap simogasson, mintha ott lennék nálad, mintha én simogatnám gyengéden a vállad.

Ha fába betűt vésnek, belepi a moha, de a szív mely téged szeret, nem feled el soha.

Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak. Csak egy óráig szeress, míg megsúgom, kívánlak. Szeress egy napig, míg csókolni tudlak. Szeress egy életen át, s mindig szeretni foglak.

Te vagy a kezdet, te vagy a vég, nélküled mindig felhős az ég. Csak veled látom szépnek a napot, csak téged szeretlek, remélem tudod.

Ha látnád szemem csillogását, hallanád a szívem dobbanását, ha tudnád mit érzek irántad, elhinnéd akkor, hogy mennyire imádlak.

Írok valakinek, aki nem is várja, ki könnyes szemem álmában, sem látja. Írok, ha megtiltod, ha össze is téped, de jusson eszedbe: Szeretlek Téged!

Ha szeretsz add a kezed, és ne kérdezd, hogy ki vezet. Ne kérdezd, hogy hová megyünk, csak azt akard, hogy örökké együtt legyünk.

A legszebb érzés, ha rád gondolok. A legszebb érzés, ha rólad álmodom. A legszebb érzés, ha hozzád érhetek és ha veled ébredhetek.

Két szív mely egy ritmusra dobog, két lélek mely csak együtt ragyog. Ezek vagyunk ketten, csak te meg én, szerelmünk soha véget nem ér.

Te vagy a nap, mely lenyugszik este. Te vagy a hold, az éjszaka teste. Te vagy a csillag, mely a szemembe ragyog. Tudd meg, hogy szeretlek nagyon.

Fázom, testem hideg és reszketek. Vágyom rád, vágyom az érintésedet. Csak te hiányzol és az ölelés, melytől más lesz a reszketés. Remélem, hogy gyorsan ideérsz.

Mikor szívünk először összedobbant, mikor szemed rám nézve lángra lobbant, mikor első csókod ajkamra égett, én már akkor éreztem, meghalok érted.

Nem tudok aludni, remeg a szívem, hiányzik, hogy kezed kezemhez érjen. Riadtan ébredek, merre vagy, hol lehetsz. Megnyugszom, csak mondd, hogy szeretsz.

Amíg szeretsz, addig élek, szeress örökké, mert meghalni félek. Féltelek ezt meg kell értened, mert félteni csak azt lehet, akit igazán szeretsz!

Kicsi maci alszik a barlangjában, egyedül fekszik fáradt magányában. Jön a maci lány és puszit ad neki, a maci magányát egyből elkergeti!

Mindig te rád gondolok, hisz szerelmes szívem csak teérted dobog! Ha nem vagy velem felemészt a bánat, de szívem nagyot dobban, ha téged újra látlak!

3 2 1 0 ***CUPP*** …pont most talált el téged egy édes puszi. 🙂

Cukor? Nem! Csoki? Nem! Hmm…Méz!!! Nem, az sem. A Fenébe, nem jut eszembe semmi ami nálad édesebb lenne!!!

Te vagy a szívem kuglófjának egyetlen szem mazsolája 🙂

Úgy szeretnék néha vándor felhő lenni, suttogó széllel, hozzád elrepülni. Szép szemedbe nézni, csókolni a szádat, s veled tölteni hosszú éjszakákat.

Önnek 1 jó éjt puszis üzenete érkezett: Kérem a cuppanás elmúlása után aludjon el és álmodjon a feladóról! CUPP! 🙂

Ha van ami most hiányzik nekem, az az aki most a telefonján az üzenetem olvassa.

Kedvesem, itt küldöm Neked az évezred legnagyobb csókját! 🙂

Szerettem volna neked valami okosat, szépet, izgatót küldeni, de nem fértem fel a kijelzőre.

Ez az SMS jókedvet és boldogságot közvetít. Már az olvasás pillanatában rád tör egy kellemes érzés. Ez így legyen mindig.

Megnéztem a szótárban a vonzó, a helyes, az édes szavak értelmezését, és nem csodálkoztam rajta, hogy a te neved volt odaírva.

Kicsim, csak azt szeretném megkérdezni, hogy nincs-e izomlázad, mert egész nap itt motoszkáltál a fejemben! 🙂

A csók a szerelem beszéde. Kérlek gyere, és beszélgess velem! 🙂

Ha lemegy a Nap, és feljön a Hold, a lágy esti szélben tücsök zene szól. A távolban valaki nézi az eget, s utálja azt, aki melletted lehet.

Hét csodája van a világnak, öt sarka a pentagonnak, négy levele a lóherének, két szemünk van, de belőled csak egyetlenegy van.

Azt tanultam, hogy egy nap 24 óra, egy óra 60 perc, de azt nem tudtam, hogy egy pillanat nélküled maga az örökkévalóság.