Szilveszteri SMS-ek

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki SMS-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra, csak a szépre, jóra. Boldog Új évet!

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok!

Új gondolatok, új ötletek, új elhivatottság, új célok, új álmok, 2024-re ezt kívánom!

Jelzem azoknak, akik 2023-re a legjobbakat kívánták nekem, hogy sz@r sem teljesült belőle! Éppen ezért kérek mindenkit, 2024-re jókívánságként kizárólag készpénzt, alkoholt vagy üzemanyag utalványt küldjön! Köszönöm, és minden ismerősömnek Boldog Új Évet Kívánok!

Hideg téli estén hó fedi a tájat, ilyenkor a vörösbor hizlalja a májat. Finom malacka lapul a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőben!

Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Itt van a szilveszter vége az évnek, kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek. Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre, Vegyél rá valakit az orális sz*xre! BÚÉK!Hull a hópehely, a szeretet ma minden szívben otthonra lel! A Te szívedben is találjon otthonra, és ne felejtsd el azt se, aki e pár sort írta! Boldog Új Évet!

Békesség, boldogság kísérje léptetek. Gond, búbánat kerülje fejetek. Álmaitok, vágyaitok váljanak valóra ezt kívánjuk nektek, ha éjfélt üt az óra.

Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja. Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BÚÉK!

Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet, kívánom tegye szebbé 2024-es évedet! B.Ú.É.K.

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új évre.

2024-ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

Múlik a nap, s múlik az év, ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet!

Végy álarcot, tarka-barkát, húzzad meg a malac farkát. Kívánok minden jót, szépet, szerencsés Boldog Új Évet!

A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult torz agyunkban, és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén. BÚÉK!

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma szép napod, s utána Boldog Új Éved!

Örömöd sok legyen, bántod semmi, segítsen a sors boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, kívánok Neked szép Boldog Új Évet!

Bu…Bu…Bu…Buborék! Majdnem…Bu…Bu…BÚÉK!

Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek, mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek az utolsó napja, hagyományból lesz ma mindenki beb***va. Szép az a szokás, mit jövőre hagyok, Boldog Új Évet kívánok míg magamnál vagyok.Eljött hát az év vége, pezsgős üveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább állok, úgyis tudtad hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom! B.Ú.É.K!

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult, az haladjon. BÚÉK!

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőbe!

Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet, komás tekintetek, a fejek kékek, kívánok most neked Boldog Új Évet!!!

Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok, s a gondok, de bízzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!

Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak akik szeretnek téged!

Disznó sivít, petárda durran, részeg feje a padlón koppan, Róka család a WC -ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, több rímet nem tudok, Boldog Új Évet Kívánok!

És az év végén, mikor 365 gumit elhasználtunk, majd beolvasztottuk és abroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy „GOOD YEAR” BÚÉK!

Ma befogsz rúgni mint a szamár, holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BÚÉK!

A szerencse banknál a 2024-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Langy esőben, tömör ködben, holott részegen, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is, ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

A mai nap szebb, mint a más, a mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Új Évet!

Nem tudok rímet írni, hisz nem vagyok csak egy öreg néni, de egyet mondhatok neked, sok boldog új évet kívánok neked!

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.!

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

Bo bort bo búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.Ú.É.K.

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

Újévi kismalac farka lógjon szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. Ilyen Boldog új évet kívánok én néked!

Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.Ú.É.K.

Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között? 🙂

Eljött az évben az utolsó napod, a jó kívánságomat SMS-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BÚÉK!

Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének. Ilyen Boldog új évet kívánok én néked!

Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!