Születésnapi SMS-ek

Nem kívánok egyéb átkot, egyél meg 1 hektó mákot! Minden nap csak 1-1 szemet, addig élj míg meg nem eszed! 🙂

Micsoda mell, micsoda alak, ez a gyönyörű haj… Na, ennyit rólam, neked boldog szülinapot!!! 🙂

Szülinapod végre elérkezett, egy szerető szív rólad megemlékezett, adassék meg, minden mire szíved vágyik, élj boldogan még nagyon sokáig!

A mosásban kicsit összementél, megint egy évvel öregebb lettél. Ne félj, jön még télre tavasz, ennyi idős is csak egy évig maradsz! BOLDOG SZÜLINAPOT!

Azt mondják, a születésnapok jót tesznek az egészségnek. Azok élnek a legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük…

Ma emberek millióit köszöntik fel a születésnapjukon, mint ahogy Téged is. De számomra ez csak is a Te születésnapod, mert Te vagy a legjobb barátom. Gondolok Rád!Boldog szülinapot! Mit iszunk???

50 év nem a világ, ugyanennyi vár még rád.

Ha akarod, Ő éltet, ha akarod én, az a lényeg, hogy sokáig élj!

Születésnapodra Néked, kívánok sok szépet, boldog, s vidám legyen számodra az élet!

Isten éltessen sokáig, míg a Duna ki nem szárad bokáig!

Leendő szülinapos, mit mondjak neked? Talán azt: az öregedés együtt jár a látás és halláskárosodással? 

Ha én írhatnám sorsod könyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét, oly széppé írnám, mint egy tündéri álom, a legboldogabb Te lennél ezen a világon! Boldog születésnapot!

18 éves lettél, eddig bilin ücsörögtél. Kívánom, ne is kelj fel onnan ezen a napon, nehogy a buli piája a gatyádon hagyjon nyomot! Boldog születésnapot!

A mai nap szebb, mint a más. A mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a szeretet, s ez tartson ki, ameddig csak lehet! Boldog születésnapot kívánok NEKED!

Szülinapodra azt kívánom legyen az életed Tündérálom! Szíved egy tündérrózsa, mely nem hervad el soha! Öröm legyen szívedben, s boldog légy az életben! 🙂

Születésnapodon kívánok neked sok szépet. Legyen vidám, derűs számodra az élet! Szerencse galambja mindig feléd szálljon, légy boldog sokáig ezen a világon.

Szellő szárnyán szálló idő e szép naphoz vezetett, szívem imádságát suttogja a szeretet. Kérem a jó Istent, óvjon, védjen tégedet. Adjon neked egészséget, hosszú boldog életet! Boldog születésnapot!

Öröm és boldogság legyen mindig veled, arcod mosolyogjon, ne lásson könnyeket. Erő és egészség kísérjen utadon, nagyon boldog légy minden szülinapodon!

Születésnapodra csak azt kívánom, valósággá váljon minden álmod. Hallgass a szívedre, megsúgja neked, nem szeretek mást, egyedül csak téged! Boldog születésnapot!

Születésnapod alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet, szívedben béke, lelkedben nyugalom, légy BOLDOG ezen a szép napon!

Mivel ma születésnapod vagyon, legyen minden virág szagos nagyon. Áldjon meg az Isten, üssön meg a guta, ha nem tudod, hogy ezt az SMS-t ki írta!

Olyan legyen életed, mint friss virág, boldogság kísérjen egy életen át. Légy az, ami szeretnél lenni, ne feledd, mi mindig fogunk szeretni! Boldog születésnapot!

Születésed napján mit is mondhatnék? Mindent, mit szeretnél, adjon meg az ég! Légy boldog, míg világ a világ, fogadd ezt a verset, mert nincs nálam virág. Boldog szülinapot!

Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt, pár órára a könnyeket felejtsd el, hidd el mindenki téged ünnepel.

Ma születésnapod alkalmából a legszebb ajándékot nyújtom át, amit csak el lehet képzelni. Mától mindig neked van igazad. Ennél jobbat nem tudtam kitalálni. 🙂

Születésed szép napján, mikor mindenki minden jót kíván, kívánom én is Neked, legyen ez egy szép ünneped!

Szüleid szerelméből születtél, nekem … (barátom/barátnőm) lettél. Akkor Te életet kaptál, de új élete is adtál. A jó Isten áldását kérem, s ez utadon elkísérjen, az én … (barátom/barátnőm) sokáig éljen!

Legyen egészséged, tudjál boldog lenni, s szívedet ne bántsa meg senki. Születésnapod is legyen az örömnek napja, kérem a jó Istent, hogy ezeket megadja.

Fogadd el szívem köszöntő szavát, hogy veled ünnepelhessem születésed napját. Isten adjon még legalább 100 évet, erőben, egészségben tartson meg Téged!

Evezz, evezz az élet tengerén, de ki ne köss a bánat szigetén. Legyen erőd tovább is evezni, ki téged szívből szeret viszont szeretni. Boldog szülinapot!

Halljad meg szerető szívem szavát, mely boldog születésnapot kíván. Kérem a jó Istent, adjon erőt, egészséget, tartson meg nekem és szeretteidnek sokáig Téged!

Örömmel értesítelek, hogy belépést nyertél a magyar férfiak klubjába, hogy immár betöltötted a 18. életévedet. Egy ilyen jóképű klubtagnak jár egy elektronikus cuppanós puszi egy boldog születésnapos üzenet mellé. Cupp!

Azt mondták, hogy esett az eső, amikor megszülettél. De nem esett, csak Jézus sírt, mert elvesztette a legaranyosabb angyalát.

Senki nem kérdezte, akarsz-e megszületni, és a távozásról is más fog dönteni. De a közte lévő idő a Te kezedben van. Ne hagyd veszendőbe menni. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Hát akkor téged is éltessen az én Istenem! 🙂

Heppííííííííí börzdéééééééééj túúúúúúú júúúúúúúúúúúú!

Isten éltessen sokáig, pénzben járjál bokáig, búbánatot sose lássál, s akit szeretsz azzal háljál!

A születésnapunkat átlagosan 9 millió társunkkal együtt ünnepeljük szerte a világon. Te vagy a 9.000.001-ik. Boldog Születésnapot!