Valentin SMS

Cukor ment a szemembe? Vagy tényleg ilyen édesen nézel ki? 🙂

Kicsi szívem, kicsi álma, te vagy már a szívem párja! Szívem a szerelem lángjától ég, határ a csillagos ég!

Hogyha szárnyam volna, mint a gerlicének nem SMS-t küldenék, hanem magam jelennék meg. Öledbe hajtanám bánatos fejemet, füledbe súgnám, hogy NAGYON SZERETLEK!

Képzeld, könyvet írok szerelmünk történetéről! Már megvettem egy csodaszép füzetet és beszámoztam az oldalait. Remélem együtt írom majd Veled!

Az élet egy játék, amelyben folyamatosan fejlődnünk kell, a szerelem maga pedig a játék megfejtése. Én tudom, hogy mi ketten nyerni fogunk!Hiába tagadnám régóta szeretlek. Könnyeim titokban te érted peregnek. Kértem a jó Istent, tanítson meg feledni. Az volt a válasza: Téged kell szeretni.

Félek tőled, bár nem tudom miért, félek tőled, szerelmes szívem tiéd! Imádlak, bár nincs hozzá jogom, várlak bár nincs rá okom!

Kezem kezed nélkül, mint a virágillat nélkül. Ajkam ajkad nélkül, mint a reggel harmat nélkül. Üres vagyok nélküled, mint víz nélkül a tengerek!

Olyan hülye vagy! Miért csináltad ezt velem? Mégis hogyan gondoltad? Hogyan csináltad, hogy beléd szerettem? NAGYON SZERETLEK ÉS HIÁNYZOL! CSÓK!

Ha kinézek az ablakon látom a Hold fényeit, te látod szemem könnyeit, s ha itt lennél és kérdeznéd mi a bajom, azt felelnem: HIÁNYZOL NEKEM!

Ma ilyen vagyok, holnap más leszek, örökké változom, és örökké szeretlek!

Fájni kell a szívnek, ha igazán szeret, mert fájdalom nélkül szeretni nem lehet. Felhevült szívvel lopjuk a szerelmet, mert titkolni kell: SZERETLEK!

Szeretném, ha tudnád, hogy szeretlek téged, szeretném ha tudnád csak miattad élek! Szeretnék a szemedbe mélyen belenézni és elmondani, hogy nem tudok nélküled élni!

Szerelmem én csak rád tudok gondolni, minden pillanatban, hiányzik az izgató tested és a hatalmas micsodád. 

Te azért születtél, hogy szeressenek, Én azért születtem, hogy szeresselek! Csak annyit ér az életem, amennyi boldogságot Te adsz nekem! SZERETLEK!!!

Nevet a szél, süvít és zokog, szeretni mást én sohasem fogok, míg égen csillag ragyog én addig tied vagyok!

Szeretnék Szeretni, Szerelmet Szerezni, Szerelmes Szívemet Szívedhez Szegezni. Szólj hát Szaporán, Szívemnek Szerelme, Szerelmes Szívemmel Szeretnem. Szabad-e?

Gondolatom körötted kering minden nap, vajon még meddig nem láthatlak?! Ha most ott lennék veled, elringatnálak, s ha már alszol füledbe súgnám: Kívánlak!

Jó lenne hallani hangod, érezni ahogy forró kezed végigsimul izzó testemen! Hallani szíved dobogását egy kettesben eltöltött éjszaka után!

Te vagy a kezdet, te vagy a vég, Nélküled felhős az ég, csak veled látom szépnek a napot csak Téged várlak, UGYE TUDOD?

Én jó vagyok, ha van miért, én hű vagyok ha van kiért, és szeretek, ha kellemes, én szenvedek, ha érdemes!

Nem mondom, hogy szeress, csak gondolj rám, ha szíved nem érzi, úgyis hiába mondanám: SZERETLEK!

Féltelek!!! Ha tehetném vigyáznám minden léptedet. Vigyáznék rád, mint egy angyal. Hisz Te vagy ki már akkor hiányzik, mikor ébred a hajnal!!!

Mindnyájan angyalok vagyunk, de csak egy szárnyunk van. Csak akkor tudunk repülni, szorosan átöleljük egymást!

Ha a puszik esőcseppek, egy tengert küldök. Ha az ölelés falevél, egy erdőt küldök. Ha a szeretet örök, az örökkévalóságot küldöm NEKED!

Ha most megkérdeznék mit jelentesz nekem, én felemelt fővel azt mondanám: Semmit, semmit…csak az EGÉSZ ÉLETEMET!

A párnámra könny hull, mert nem lehetek veled. Szívemben fény ragyog, mert NAGYON SZERETLEK!!!

Jön majd éjszakára nappal, tavasz követ minden telet, ígérem, hogy mindig a legjobb barátnőd leszek!

Csendes éjszakán, ha elér az álom minden emlékeddel te utánad vágyom, álmodok felőled csendes kis meséket és mindig az a vége, hogy IMÁDLAK TÉGED!!!

Egy gyengéd ölelés, egy édes csók, én így kívánok neked boldog Valentin napot!!!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek! Huncut mosollyal Rád kacsint, kicsi kendőből csillámot hint! Így adja át az üzenetet: szép álmokat NEKED!

Az égre nézek, és a hullócsillagok záporában könnycseppek gördülnek végig az arcomon…a kívánság temérdek: Téged szeretnélek, mert SZERETLEK, és félek, elveszítenélek…

Nem ígérek kincset, csillagot, csak egy hű szívet adhatok! Érzem másé nem lehetsz, én is csak a tied, ha igazán szeretsz!

Valaki a távolból rólad álmodik, rólad szövi legszebb álmait, valaki örül ha veled lehet, valaki szemében és ez a valaki hidd el én vagyok! Miattad könnycsepp ragyog!

Szeretnék Szeretni, szabad-e szívemet szívedhez szegezni? Szólj hát szaporán szerelmes szavakkal! Szívemnek szirmai százfelé szakadnak!

Kinézek az ablakon, látom a napot ragyogni, érzem a könnycseppet az arcomon lefolyni. Ha most itt lennél, s kérdeznéd mi bajom, annyit mondanék: hiányzol, de nagyon!

Ha nem látlak, szívemet felemészti a bánat, ezért szeretnék mindig veled lenni, s egy életen át szeretni!

Szeretnék veled lenni egy éjszakán, elmondani, hogy szeretlek igazán. Szeretnék a karjaidba lenni, s a csókjaidat érezni, s azt a pillanatot soha nem feledni…

Leszáll az est, jön egy manó, apró, álmot hozó. Kicsiny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, ő már tudja. Bebújik melléd az ágyba, és füledbe súgja: JÓ ÉJT, TE DRÁGA!

Ha az égen lemegy a nap, te akkor is az eszembe vagy! Te vagy reménységem csillaga és csillag nélkül sötét az éjszaka!

Ha könnycsepp lennél a szememben, sohasem sírnék, nehogy elveszítselek…

Nevet a szél, süvít és zokog, szeretni mást én sosem fogok, míg égen csillag ragyog, én addig tied vagyok!

Elvitted tőlem a napot, a holdat és minden csillagot. Többé szivárványt sem láthatok, nem mámorítanak illatok. Nélkülük még elvagyok, de nélküled én meghalok.

Félve lázasan a nevedet suttogom, számon még csókod emléke kísért, a képen az arcodat simogatom te vagy az egyetlen ki a szívembe fért.

Ha szeretsz…. nyomd meg a gombot!! … Tudtam én… de édes vagy! Na elég már, még mindig nyomod…?? Tehát SZERETSZ! Én is TÉGED!!!

Mosolyog a felhő, mosolyog az ég is! Ha lefeküdnénk… mosolyognék én is! 🙂

Ha rózsákkal álmodnál, tudd azok türelmem virágai. Ha csókról álmodnál érezd, azt én küldöm. Ha netán velem álmodnák, tudd Te is álmaimban jártál.

Szeretlek, mert ilyen vagy, szeretlek mert enyém vagy, szeretlek, mert társam vagy, szeretlek, mert szeretlek!

Jó reggelt szerelmem, újabb gyönyörű nap számomra mert szerethetlek. 🙂 Puszi Édesem!

Szeretnék könnycseppként megszületni a szemedben, végiggördülni az arcodon és meghalni a szád szélén…

Para indul. Uh! Ki van mögöttem? És ki evett a villácskámmal? És miért ilyen nagy a szemed nagyi? Na és ki alszik velem az ágyacskámba??

Kiemelsz a veszendőség tengeréből és felmutatsz. Kiemellek a veszendőség tengeréből és felmutatlak. Egymás kezében ragyogunk.

Engedj az ágyadba! Nem fenyegetőzök, de ha nemmel felelsz baj lesz, a párkányon várom a választ!

Oly szenvedélyesen szeretlek, hogy szerelmem nagy részét elrejtem, nehogy rád nehezedjen a súlya!

Pici erdőben pici nyuszi, pici szádra pici puszi. Egy bűnöm van nem nagy vétek. Két szó az egész: SZERETLEK TÉGED!

Önnek egy jó éjt puszis üzenete érkezett! Kérem a cuppanás után aludjon el és álmodjon a feladóról! ((CUPP))

Küldtem hozzád egy angyalt, hogy vigyázzon Rád, de visszajött, mert az angyaloknak nem kell egymásra vigyázniuk!

CUPP – épp most talált el téged egy hatalmas puszi 🙂