Vicces SMS-ek

Hiszel abban, hogy „szerelem első látásra” vagy elsétáljak előtted még egyszer?

Reggel nem tudok enni, mert Rád gondolok, délben nem tudok enni, mert Rád gondolok, este nem tudok aludni, mert éhes vagyok.

Ha ezt az SMS-t megkapod vedd úgy, hogy nem írtam, ha nem kapod meg akkor meg úgyis mindegy.

Szia, én egy UFO vagyok, és a mobilodnak álcáztam magam. Jelenleg a micsodámat fogdosod, és a mosolyodból ítélve tetszik neked. 🙂

Tegnap éjjel kétségbe esve kerestelek, a csupasz testemen akartalak érezni, hol voltál pizsama?

Simogatsz, becézel, érzem már a lábam közét elöntő nedvességet. Lassan a hátamra fektetsz és gyengéden levetkőztetsz. Hurrá, új pelenkát kapok!Forróságtól izzadva vágyom Rád! Nyelvemmel akarom érezni minden négyzetcentimétered, s élvezni, amint zuhanyként hűtöd le tüzelő testemet! Imádlak csokifagyi!

Kérlek mostantól ne telefonálj, ne írj, ne keress! Énekelni tanulok, király kell az országnak.

Akarod velem? Na gyere! Várj, mindjárt beleülök! Lökd egészen! Oh! Gyorsabban! Most jó! Teljesen szédülök! Ahhhh! Mikor hintázunk újra?

Kívánlak, és kellesz nekem! Ágyba akarlak húzni, és ledönteni, megizzasztani, hatalmamba keríteni, hogy remegjen és égjen a tested. Szeret téged a TE influenzád.

A sör egészséges, a vörösbor romantikus, a vodka hódító, a pálinka fejbe való, de csak egy valami tesz igazán részeggé… TE!

Helló! A bőr- és nemibeteg gondozóban adták meg a számod, nekem is tripperem van és érdekelne, hogy fájdalmas-e a kezelés vagy nem éreztél semmit?!

Élvezem ajkaid gyűrűjét, cserébe az élvezetért szádba juttatok egy kis lét, és szomjad nyomban tovaszáll, mert én vagyok a szívószál!

A madarak csinálják, a méhek csinálják, a lepkék csinálják. Csináljuk mi is? ÁÁÁ hagyjuk! Úgy sem tudunk repülni!

Imádod édes testemet. Szereted, ha a szám a szádhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? Nem tudod? JIM! JIM! JIM BEAM

Olyan büdös a szád, hogy megváltás lenne ha finganál. Ne is hívj, inkább SMS-t írj, azt legalább távol tarthatom a fejemtől!

Egy felismerés, amit 10 éve nem merek leírni:….. (a fenébe, most se merem)

Az emberi szervezet nyolcvanhét százaléka víz. Ezt én is hígnak találom, ezért most tölts hozzá egy kis pálinkát!

Komám, te olyan tuskó vagy, hogy még a láncfűrész is lefulladna benned!

Tudod, mi tesz egy idiótát kíváncsivá? Várd ki, elmondom holnap!

Az éj leple alatt támad, telesz*rja a csizmádat, ne higgy a megnyerő külsőnek, ennek sokan bedőlnek, szőrös csizma, piros dzseki, inkább húzz be egyet neki!

A nő olyan lakat, amit minden kulcs kinyit. A férfi olyan kulcs, ami minden lakatot nyit. Óvakodj a betörőktől!

H*lye részeg disznó! Tegnap összetörted a sörösüveget a járdán, én meg ahogy mentem haza, összevagdosta a tenyerem!

Ez a hibabejelentő. Azt jelentették, hogy ön hibás. Gratulálunk!

Szia! Életem regényéhez keresem főhőst. Gyere fel hozzám szereplőválogatásra.

Örömmel értesítjük, hogy megnyerte az „Aki nem dolgozik, annak nincs hiba a munkájában” címeres pályázatunkat.

Olyan forró a tekinteted, hogy egy pillantásod kiolvasztja a bugyimból a gumit.

Gratulálunk! Ön az első, aki képes volt annyit sz*rakodni a telefonjával, hogy vécén ülve hagyta, hogy beköpjék a legyek!

Hosszú és kemény, beveszed a szádba, ide-oda mozgatod, egyre mélyebben, egyre gyorsabban, már valami fehér folyik a szádból, mikor végre kiveszed a FOGKEFÉT!

Megérintettem. Olyan kemény volt és hatalmas. De erőt vettem magamon és nem kaptam be, hanem lehúzogattam a bőrt róla, majd szopogatni kezdtem az őszibarackot.

Az ön horoszkópja a következő napokra: rengeteg dicséretet kap munkatársaitól, virágözön árasztja el. Ezen ne lepődjön meg, minden temetés ilyen.

Megtanultam elölről, de hátulról is tudom! Élvezem, hogy nedves, kéjesen mozgó, szinte meztelen testtel lebegek a felszínen, és levegő után kapkodok! Ez az ÚSZÁS!

Szia! Csak azért írok, hogy tudd meg, tegnap este betelt a pohár, elegem van, nem bírom tovább, csak húztam-halasztottam egy ideig, de most már tényleg el kell mennem a fogorvoshoz.

SMS-üzenete érkezett! Átveheti a legközelebbi GSM-boltban.

Ujjaid közé fogod, és a szádhoz emeled, nyelveddel finoman megtámasztod, elmosolyodsz. Fogaddal gyengéden megharapod, hogy kijöjjön a mag. Kérsz még egy szotyit?

Tisztelt Pszichológus Úr! A barátnőmnek Siemens C45-ös telefonja van, nekem pedig Nokia 8210. Van a kapcsolatunknak jövője?

Kíváncsiak lennénk az Ön, mint kívülálló véleményére az intelligenciáról!

Nem értem miért mondják, hogy nem lehet repülőn mobiltelefont használni. Nincs vele semmi problééémmmmmaaaaaaa…

Beleültem, kicsit féltem. Kinyitotta, majd belehelyezte. Ki-be mozgatta, és utána kihúzta. Egy kicsit véreztem is, hisz ez volt az első… foghúzásom.

Korábban azt mondták, ha valaki rád gondol, akkor csuklasz. Ma inkább kapsz egy SMS-t :))

A legutolsó SMS-ed olyan csodálatos volt… Ja, nem. Téves szám.

Itt az ideje, hogy valaki újból megnyomjon. Nagyon szeretem, már nagyon hiányzott. A telefonod.

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ Neked adom a telcsim összes betűjét, írj nekem belőle valamit.

Tegnap nálam hagytad a boxered… Nem gondoltam volna, hogy ennyit eszik! 🙂

Ölni tudnék a Béke Nobel díjért…

A Szerelem olyan, mint a fing. Hamar elszáll, de az emléke sokáig megmarad.

Először finoman behatolok abba a nedves kis résbe, majd vadul dolgozom rajta, végül elmegyek, így szerellek meg téged te átkozott vízakna!

Van egy dolog, ami nagy és kemény, ha beveszed a szádba és ki-be húzogatod, idővel fehér lé kezd folyni belőle… Ez a fogkefe.

Mikor ezt az SMS-t olvasod, az üzenet küldője szívesen fogná a feneked. Mosolyodból látszik, hogy tetszik az ötlet, de mi lenne, ha kipróbálnánk kicsivel többet?

Emlékszel,amikor együtt utaztunk a vonaton és Te kinéztél az ablakon? Én pedig kidugtam a s*ggem és mindenki azt hitte, hogy ikertestvérek vagyunk? :))

Mosolyogj! Ez a második legjobb dolog, amit a száddal csinálhatsz! 🙂

Egész életem a tiéd volt, soha nem mentél el nélkülem, de te kihasználtál, majd másikat kerestél. Tudod ki vagyok?… Durex

Szeretném a számban tartani, érezni a keménységét. Szopogatni, forgatni, míg a nedve szét nem olvad a nyelvemen. Szóval van egy negród?

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád! Remélem megértesz és meg leszel nélkülem. Tudom, hiányozni fogok! Nagyon szerettelek: az AGYAD!

Imádom, ha te vagy fölül, így meleget érzek belül. Hosszú ujjaiddal fellegekbe visznek, ugye bedőltél e viccnek? Ez nem is lenne uncsi, de sajnos ez a pulcsi.

Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!

Próbálj okos képet vágni! Aaa, mindegy, hagyjuk…

Meglátogatlak és csillogni fog a szemed, egyből ágyba fekszel. Felhevült testtel nyögdécselni fogsz, kiszáradt torokkal levegő után kapkodsz! Üdv: az Influenza

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: Mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat, és kedves embereket, akik kihívták a mentősöket!

Ha hozzám érsz már nedves vagyok, imádom ahogyan meztelen testem simogatod, várok minden veled töltött pillanatot és sohasem akarok másik törölközőt.

Kedves Mikulás! Tavaly egy csomó ajándékot nem kaptam meg azok közül, amit kértem. Azért mert nincs konkurenciája még nem kellene elkényelmesednie.

Nézem az anyósom, hogy várja a tavaszt, s a távcső alatt lassan meghúzom a ravaszt.

Reggel, mikor az ágy kivet, első gondolatom te vagy, csak rád vágyom! Te vagy az életem, az álmom! Kávé, kávé mindenáron!

Helló, még mindig itt vagyok Pakson az atomerőműnél. Sugárzik a mosolyom, de nem tudom eldönteni, hogy nyomjam-e a piros gombot, vagy ne nyomjam?

Én már nem hiszek semmiben! A múltkor is bementem egy ajtón, amire az volt írva, hogy NŐK, de csak budi volt.

Akarsz engem? Már sokan akartak. Voltak akik háromszor is megkaptak, de még senki nem panaszkodott. A szívinfarktusod.

Ezt az üzenetet a földönkívüliek indították 3000 éve azzal a céllal, hogy megtalálják a Földön a legnagyobb m*rhát. Küldetés vége.

Ezt az SMS-t küldd el annak, akit szeretsz, akit kedvelsz, akit gyűlölsz és akivel le akarsz feküdni, aztán gondolkodj, hogy te miért kaptad…

Éreztem, hogy úrrá lett rajtam a vágy. Megfogtam a derekát, az ajkaink szenvedélyesen egymáshoz értek – aztán összezárta a lábait, és összetört a szemüvegem…

A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult agyunkban, az alkohol fényeskedjék, tévútra futott életünk alantas csillagösvényén.

Tegnap rád gondoltam fürdés előtt, és elöntött a forróság! Utána vettem észre, hogy csak a meleg vizet nyitottam meg.

Hatalmas kagylógyűjteményem van, amit csak szétszórva tartok a világ tengereiben.

Fordulj meg légyszi, mert nem vagyok benne biztos, hogy téged kívánlak annyira!

Van 25 másodperced, hogy írj nekem. Ebből már 15 letelt, és ha nem ér ide 10 másodperc múlva, amiből már 8 letelt. Lógsz 100 puszival…

Ha betör hozzátok 1 dagadt, piros ruhás pacák és belerak TÉGED 1 nagy zsákba, NE ijedj meg! Csak én szóltam a télapónak, hogy TÉGED kérlek karácsonyra.

Szeretek élni – és ez sok időt elvesz.

Rájöttem, hogy én vagyok az Isten, mert amikor imádkozom, én hallom…

A női nem 4 csodája: 1, Nedvesnek lenni fürdés nélkül 2, Vérezni sérülés nélkül 3, Tejet adni fű zabálás nélkül 4, Hülyeséget beszélni kérdezés nélkül!

Vigyázz magadra! Belőled csak egy van. A többiek többen vannak, őket könnyű pótolni…

Ezt az SMS-t kifejezetten csak azért írtam, hogy legyen egy ilyen SMS-ed.

Amikor meglátlak, tudom, hogy szeretlek. Gyönyörű szemeiden amikor megcsillan a napfény, az maga a gyönyör. Imádlak te ellenállhatatlan szőlőfürt!

Jimmy király volt, meghalt. Elvis király volt, meghalt. Most már egy kicsit kezdek én is félni.

Melyik a legdrogosabb rajzfilm? A Micimackó Malacka parázik: bélyeg, Füles lassú: fű, Micimackó dülöngél: heroin, Tigris ugrál: speed, Egyértelmű: Róbert Gida a dealer!

Olyan keményen dolgoztam, hogy felébredtem a zajára.

Meghalt az anyósom. Eszébe jutott a balta!

Jobb, ha az állapotod ideális, mintha az ideálod állapotos.

Hiányod mindig megvisel; nélküled lenni szörnyű érzés. Percekig csak ülök és azon gondolkodom, hogy ki vitte el a WC papírt!

Hátamon a púpom, megbékélnék vele, ha biztosan tudnám, hogy én vagyok a Teve.

Hol volt, hol nem volt, az Óperencián, az üveghegyen is túl, élt egy ember. Egy reggel felkelt és így szólt: Hú, de k**va messze lakom!

Miben hasonlít a férfi és a padlócsempe? Először le kell fektetni, utána egy életen át ugrálhatunk rajta.

A suszter maradjon annál a fánál, amelyiket KAPTA.

Olyan büdös a szád, hogy az indiánok nyilat mérgeznek vele!

A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.

A lepény hal elsőre, a remény hal meg utoljára! Kitartás!

Bontott tégla áron alul nagy tételben olcsón eladó. Bin Laden

Imádom, ahogy végig simítod tested meztelen ujjaiddal… Ahogy minden testrészem nyomogatod… Ahogy engem lesel titokban, hogy még mindig a régi vagyok-e… Hiszen én vagyok a kattintgatós egered!

Olyan vagyok, mint a dinamit könnyen felrobbanok, csak a megfelelő kanóc kell hozzám.

Hogy mondod angolul,hogy „gyere bodri kutyám szedd a sátorfádat?” Kámon máj dog Bodri lec go kemping szerkó!”

Meghal a pap. Mi lesz a sírjára írva? Tanulmányait befejezte… (jó pap holtig tanul)

Hallom mikor éjjel belibbensz szobámba, megérinted meztelen testem minden részét. Hirtelen meglátod a legizgalmasabb pontot és elkezded szívni. Te r*hadt szúnyog!

A Guinnes Rekordok Könyve szerint az Ön talpa a legkisebb sakktábla a világon! Mert azon csak 1 paraszt fér el!

Szeretem formás melled, karcsú lábad, érzéki nyakad harapdálni! Érezni forró csupasz tested sós illatát! Bárcsak most itt lennél te drága GRILLCSIRKE!

Most a világon 630 millió ember alszik, 300 millió eszik, 2.2 millió szeretkezik. Csak 1 birka olvassa ezt az üzenetet!

Épp amikor kezdtem megszokni a tegnapot, hát nem eljött a mai nap.

Szió! Döntöttem! Szeretném, ha a szívem csak a Tiéd lenne, ezért szakítottam másik két barátnőmmel! Szerelmed

Boldog vagyok mióta megismertelek! Vágyakozva gondolok rád mindig! Alig várom, hogy kibontsalak és élvezettel végig nyalogassalak! Te drága MAGNUM, imádlak!

Tisztelt Uram! Kórházunk a max. diszkréció érdekében SMS-ben küldi el diagnózisait. Az Ön merevedési problémáit a prosztatára csavarodott bélféreg okozza!

A világon minden ötödik ember Kínai. A mi családunk öttagú, tehát valaki kínai. Ez lehet Apu, lehet Anyu, az öcsém, Sanyi, a kis PoWong, vagy én. Szerintem a Sanyi.

Bárminek ellen tudok állni kivéve a kísértést!

Ha nincs kitartásod álmodozni, nem lesz erőd harcolni sem!

Dolgozni mentem – 10 perc múlva jövök.

Inni csak mértéktartóan lehet. Mérték a vödör, tartó az asztal.

Helló! Én egy marslakó vagyok, belebújtam a mobilod gombjaiba és most az ujjaiddal szeretkezek. De látom, hogy Te is élvezed… mert mosolyogsz.

A Magyar Sakkszövetség örömmel értesíti, hogy megtalálta Önben a kabalafiguráját! Nem… nem… Ön nem a király. Ön a sötét paraszt.

FIGYELEM! Azonnal vegye ki a SIM-kártyát! 5,4,3,2,1… túl késő! Ezentúl Ön a török ALDICOM szolgáltató ügyfele. Merhaba!

Én egy földönkívüli lény vagyok és mobiltelefonnak álcázom magam, ujjaid tapogatásával a nemi szervemet fogdosod és a mosolyodból ítélve tetszik neked. 🙂

A pénz magában nem boldogít! A boldogsághoz szükség van házra, autóra, nőkre is!

Legfőbb erényem a józanságom, amit minden este eliszok.

Az első ütést még védtem az arcommal…

Ezt már írtam? Vagy csak ezután fogom írni?

Mindenhez értek, csak vannak olyan dolgok, amiket még nem próbáltam.

Nem szép, de van benne valami visszataszító.

Felmentem hozzá. Győzködött, azt mondta nem fog fájni. Meggyőzött. Elővette és félrehúzta a bugyimat. Benyomta. Oh, te fájdalmas tetanusz!

Tisztelt Előfizetőnk! Gratulálunk, Ön rendelkezik a legkisebb készülékkel vásárlóink között. Nem, nem a mobiltelefonra gondoltunk…