2018. április 22.   Ingyen SMS linkek
Menü
Ingyen SMS linkek
Hasznos linkek
iPhone linkek
WAP linkek
Húsvéti SMS
Karácsonyi SMS
Névnapi SMS
Szerelmes SMS
Szilveszteri SMS
Születésnapi SMS
Valentin SMS
Vicces SMS
LETÖLTÉS LINKEK
Android
Animációk, háttérképek
JAVA alkalmazások
Csengőhangok
Témák, 3GP videók
-
Szavazás
Mit látnál szívesen 2018-ban az oldalon?
 
-
Támogasd az oldalt!


RÉSZLETES LEÍRÁS
Látogatók
INGYENSMS.EU
Adatvédelem, szerzői jog
E-mail
Felhasználási feltételek
Cookie-k használata
Gratissimsen
2011. július 01.
Link: GratisSimsen

Regisztrációt nem igényel! Naponta összesen 50000 darab ingyen SMS-t küldhető az oldalról reklámmentesen a napi limit erejéig! Egy IP címről 10 db 160 karakteres (azaz reklám nélküli!) ingyen SMS küldhető. Működési elve ugyanaz, mint a Modopo ingyen SMS küldő esetén.

Az "Empfänger" mezőben kell megadni azt a telefonszámot, amire küldeni szeretnénk az ingyen SMS-t. Magyarország esetében a következő formátumban kell megadni: 0036301234567 vagy +36301234567.
A küldendő üzenetet a "Nachricht" pontban kell beírni.
Az üzenet beírását követően a "Nachricht versenden" gombra kell klikkelni. A klikkelést követően bejön egy új oldal reklámmal, ami bezárható.

Közben az oldalon megjelenik az alábbi szöveg kb. 5 másodperc után:

"Gleich geht es weiter...

Es wird nun überprüft ob das SMS-Gateway erreichbar ist.
Der Versand wird gleich fortgesetzt"


A reklám alatt lesz egy szürke színű "weiter" gomb, klikkeljünk rá. Ekkor bejön a reklám alatt egy mező, amibe be kell írni a képen látható betűket és számokat, ha ez megvan, ismét a "weiter" gombra kell klikkelni, aminek eredményeként az alábbi szöveg lesz látható:

"Weitere kostenlose Features
Antworten auf Deine SMS empfangen
Versandbericht empfang
Deine SMS zeitversetzt versenden"


A fenti mondatok alatt lesz egy reklám és a reklám alatt egy szürke színű "Free-SMS versenden" gombr, erre kell klikkelni, aminek eredményeként részben megint felugrik egy reklám ablak (de ez is bezárható), majd  megjelennek az "SMS-Versand vorbereiten...", majd a "Prüfe Parameter" mondatok és végül kiírja, hogy "SMS wurde erfolgreich versendet", azaz SMS elküldve.

Ha felhasználtad az aznapi, egy IP címről elküldhető mennyiséget, akkor a "Dein SMS-Kontingent heute ist aufgebraucht" szöveg lesz látható. A küldött ingyen SMS pár másodperc alatt megérkezett a címezetthez tesztjeink során. Mindhárom hazai mobilszolgáltató irányába küldhető róla ingyen SMS.

 
< Előző   Következő >
© 2014 Ingyensms.eu