2018. április 22.   Ingyen SMS linkek arrow Felhasználási feltételek
Menü
Ingyen SMS linkek
Hasznos linkek
iPhone linkek
WAP linkek
Húsvéti SMS
Karácsonyi SMS
Névnapi SMS
Szerelmes SMS
Szilveszteri SMS
Születésnapi SMS
Valentin SMS
Vicces SMS
LETÖLTÉS LINKEK
Android
Animációk, háttérképek
JAVA alkalmazások
Csengőhangok
Témák, 3GP videók
-
-
Támogasd az oldalt!


RÉSZLETES LEÍRÁS
Látogatók
INGYENSMS.EU
Adatvédelem, szerzői jog
E-mail
Felhasználási feltételek
Cookie-k használata
Felhasználási feltételek

Az oldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási feltételeket és szabályokat. Az oldal használata kizárólag ezen feltételeknek és szabályoknak megfelelően történhet.

Az oldal részét képező linkgyűjtemények esetében az adott aloldalon közzétett linkek tematikus összeválogatása és elrendezése tekintetében az oldal szerkesztőjét illetik az e szerkesztői tevékenysége eredményeképpen keletkező szerzői, illetőleg alkotói jogok.

A weboldal harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben az oldal készítője tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a weboldalról. Ezen felül az oldal szerkesztője a linkek, illetőleg az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal!

Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és azok használata a felhasználó saját kockázatára történik.
Az oldal szerkesztője nem garantálja, hogy az oldalon található funkciók zavartalanul működnek és hibamentesek, az észlelt hibák kijavításra kerülnek, az oldalak vagy az annak elérését biztosító szerver vírusmentes és/vagy nem tartalmaz egyéb ártalmas komponenst.
Az oldal szerkesztője nem vállal felelősséget és garanciát az oldalon található és az ott elérhető anyagok használatáért és a használat következményeiért, továbbá az oldalak tartalmának pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentességéért vagy zavartalan működéséért. Az oldal szerkesztője mindent megtesz azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

A hírek kommentálásával az Ingyensms.eu lehetőséget kíván teremteni kulturált és szabad véleménynyilvánításra az oldalon megjelenő hírekkel kapcsolatban. Ezen szolgáltatást a teszt időszak alatt regisztráció nélkül igénybe vehetik felhasználók. Amennyiben a felhasználó megsérti a moderálási alapelveket, az oldal moderátorának jogában áll az olvasó hozzászólását törölni. A felhasználók a "jelentés az adminisztrátornak" feliratra klikkelve értesíthetik a moderátort arról, ha megítélésük szerint egy másik felhasználó megsértette a moderálási alapelveket. A moderátornak jogában áll eldönteni, hogy a kifogás valóban megsértette-e a moderálási alapelveket. Az oldal moderátorai munkájukat a szolgáltatás zavartalan és kulturált működésének biztosítására végzik, esetleges beavatkozásuk nem a felhasználó személye vagy véleménye ellen irányul. Az Ingyensms.eu a hozzászólások információtartalmáért felelősséget nem vállal, a hozzászólások nem tükrözik az Ingyensms.eu álláspontját.
A hozzászólásokat moderáljuk, ám elkerülheti figyelmünket egy-egy törvénysértés. Ezért ha ilyen, vagy egyéb vitatható tartalmú hozzászólással találkozik, kérjük jelezze számunka ezt a kapcsolat űrlapon keresztül.

Moderálási alapelveink
- A felhasználónak tartózkodnia kell a trágár, rasszista kifejezésektől.
- A felhasználó nem tehet másokat durván sértő kijelentéseket.
- A felhasználó nem sértheti mások vallásos meggyőződését, szexuális irányultságát, nemi identitását, nem uszíthat semmilyen csoport ellen.
- A felhasználó Alkotmányba vagy törvénybe ütköző hozzászólását törlik a moderátorok.

 
© 2014 Ingyensms.eu